Соціонічний форум

Вітаємо! Для доступу до сервісів, будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

Поділитися: Соціоника в Facebook Соционика в Twitter

Соционический форум » Архив форума » Интересует ваше мнение

Если Вы хотите продолжить дискуссию по этой теме, создайте новую тему в соответствующем разделе Соционического форума и дайте ссылку на эту тему в архиве: https://socionika.info/arhiv/2007/Interesuet-vashe-mnenie-7164.html

 

Интересует ваше мнение


Matrix
"Джек"

Сообщений: 1/0


здравсвуйте! давно интересуюсь соционикой, но не знаю правильно ли я определила свой ТИМ... интересно, что думают эксперты...
заполнила анкету, но ответы на украинском, поскольку это мой родной язык и выражать свои мысли на нем мне легче... надеюсь вы не против... если что непонятно, спрашывайте, я переведу
вот мои ответы:

1. Скажите, что в вас особенно ценят друзья? Какие качества они выделяют? Как вы думаете, они правы?

Не знаю, вони мені не говорять, а я їх не питаю. Хоча мабуть те, що я всім допомагаю. Звичайно праві, деколи навіть нагліють. Ну не можу я відмовити коли мене простять допомогти. Особливо, коли я мені це нескладно.

А какие качества вы особенно цените в людях? С какими людьми дружите? Почему?

Розум, комунікабельність, активність, впевненість в собі, цілеспрямованість. Дружу з різними людьми. Вважаю, що в кожного можна почерпнути щось корисне для себе. Хоча справжніх друзів у мене небагато, десь 3-4, ціную в них найбільше щирість.

2. Как вы составляете мнение о человеке при новом знакомстве? На что вы обращаете внимание?

Спочатку звичайно звертаю увагу на зовнішність, але вона мені ні про що не говорить, єдине, що про фізичну красу, але то для мене далеко не головне. Важливіше спілкування, можу скласти враження про людину тільки після певної розмови. Ширина світогляду грає велику роль, не люблю коли людина зациклена на чомусь одному, вміння підтримати розмову, аргументувати свою думку. Не люблю коли людина говорить про те чого насправді не знає. Ще відштовхує, коли співрозмовник надто самозакоханий, вважає себе вищим за інших.

3. Как вы относитесь к опозданиям? С вами такое случается?

Часто запізнююся на пари, не більше ніж на 10 хвилин. Але то тільки через те, що я виходжу з дому впритик, тому що зашвидко прийти для мене ще гірше ніж запізнитися. Переважно запізнююся тому, що ніколи не вгадаєш скільки треба чекати на маршрутку, тому виділяю на чекання 10 хвилин, по середньому. Якщо ж маршрутки немає довше, тоді запізнююся. Взагалі вважаю себе досить пунктуальною. Приходжу найчастіше з точністю в межах п’яти хвилин.

Как вы реагируете, когда кто-то опаздывает?

Не люблю коли запізнюються інші. Допускаю запізнення не більше 15 хвилин, далі починаю нервувати, найбільше через те, що за той час могла вирішити деякі інші свої справи. І взагалі, ненавиджу чекання. Тому людей прошу попереджати мене, якщо вони запізнюються і вимагаю точний час, коли вони будуть.

Как вы боретесь со своими опозданиями?

Ніяк не борюся. Це мені практично не заважає. Якщо буду виходити з дому швидше, то і приходитиму зашвидко, і чекати прийдеться довше, а чекати для мене жахливо. Тому мені краще на 10 хвилин запізнитися, ніж прийти на 10 хвилин швидше.

Задержка на какое время уже будет опозданием?

Я сама запізнююся не більше, ніж на 10 хвилин, тому 10 хвилин, то для мене нормально. Якщо довше – то вже запізнення.

4. Что для вас уют, комфорт, удобство? Это разные понятия или нет? Когда вам хочется уюта, что вы делаете? А когда хочется комфорта?

Мені якось все-одно. З цих трьох понять для мене має значення хіба що зручність. Бо від неї залежить якість і швидкість виконання роботи. Ну звичайно приємно спати в комфортному ліжку, але для мене то великого значення не має, з таким самим успіхом я можу спати і на підлозі.

5. Вы всегда знаете, какая одежда вам подходит? Почему?

Приблизно. Дотримуюсь спортивного стилю, тому вибирати мені не важко, знаю, що він мені підходить. Що стосується якогось іншого одягу, то тут складніше. Ніколи не одягну що-небудь екстравагантне, бо не впевнена що воно мені пасуватиме. Остерігаюся також контрастних поєднань кольорів, бо не знаю чи ці кольори пасують один одному.

Как вы принимаете решение о покупке?

Не люблю ходити по магазинах, тому купую щось нове тоді коли вже конче треба. Беру з собою когось, хто може порадити, допомогти, в основному з якістю, бо в тому я теж не набто розбираюся. Шукаю доти, поки не побачу те, що подобається. Можу одразу прийти, побачити і купити, а можу пів дня лазити, а нічого підходящого так і не знайти.

Вам важно, чтобы ваш внешний вид похвалили, или это не обязательно?

Мені все одно. Це звичайно приємно, але якщо ніхто не похвалить, то не зверну уваги. Я на таке увагу рідко звертаю.

А если вас критикуют?

От тут вже набагато гірше. Оскільки я в своєму зовнішньому вигляді не надто впевнена, то засмучуся. Але виду не подам, швидше всього переведу все на жарти.

6. Вам свойственно советовать другим, какую
одежду им стоит носить? Почему?

Ні. Кожен повинен вибирати одяг на свій смак, що кому подобається. Тим більше, я не надто помічаю, що кому пасує.

А как вы относитесь к подобным советам в свой адрес? Почему?

Вони мене дратують. Що хочу те і ношу, нема чого мені нав’язувати свою думку.

7. Вы обращаете внимание на то, как одеваются ваши коллеги?

Як коли. Звертаю тоді, коли людина вдягнута якось незвично, не так як завжди. В іншому випадку, можливо і фіксую, але не зупиняюся на цьому.

Вы сразу видите обновку на человеке?

Якщо це близька людина, з якою я постійно спілкуюся, то відразу, але не обов’язково говорю про це. Якщо просто знайомий, то звідки мені знати чи це обновка чи я просто людину ще в цьому не бачила?

8. Опишите свои любимые духи. Как они пахнут? Почему вы выбрали именно их?

Я духами практично не користуюся. Улюблених не маю. Описати не можу. Люблю свіжі запахи, не люблю різких, солодких. Конкретніше сказати не можу.

9. Что такое - приятное физиологическое ощущение? Приведите пример?

Це позитивна реакція організму на подразник. Наприклад, відчуття смачної їжі або теплих сонячних променів.

Неприятное ощущение?

Відповідно негативна реакція організму на подразник. Наприклад, укол, відчуття болю.

Что вы делаете, чтобы получать приятные ощущения?

Нічого

10. Предположим у вас сломался компьютер/телевизор/стиральная машина, что вы будете делать?

Попробую сама поремонтувати. Подивлюся, що саме сталося. Якщо поломка дрібна, запобіжник чи дріт переламався, то тут я сама можу справитися. Якщо ж мені то не під силу, звернуся в майстерню.

Как вообще воспринимаете ситуацию, когда вдруг что-то ломается в самый неподходящий момент? Как на нее реагируете?

Неприємно, звичайно. Але таке життя, нічо не вічне. Відправлю поломку в ремонт, і якщо дуже треба, то попрошу в родичів чи сусідів тимчасово покористуватися їхнім приладом. Або куплю новий, якщо поломка ремонту не підлягає.

11. Допустим, начальство поручило вам сделать какую-нибудь работу, часть какого-нибудь общего проекта, а вы - не сделали (или не справились, или забыли.. ). Что вы чувствуете в такой ситуации? Насколько она характерна для вас?

Зі мною такого практично не буває. Якщо я вже за щось взялася, то обов’язково доведу до кінця. Якщо мені робота не під силу, або я просто не хочу її робити, то відмовлюся або знайду когось, хто б зробив її за мене.

12. Что вы делаете, когда за неделю до зарплаты у вас заканчиваются деньги?
Такая ситуация для вас вообще характерна?

Такого теж практично не буває. Але якщо вже так сталося, то я живу з батьками, так що з голоду не помру. А все решта почекає тиждень.

13. Сколько времени вам понадобиться, чтобы освоиться в новом коллективе?

Не знаю. Я якраз влаштувалася на роботу. От коли освоюся, то скажу.

Что вы будете делать для этого? Как поймете, что коллектив вас уже принял?

Не уявляю. Мабуть нічого. Відноситимусь до нових знайомих так само як і до всіх попередніх. Взагалі, складно відповісти.

14. Вы часто спорите? Почему?

Тільки якщо на 100% впевнена в свої правоті. Але взагалі, не часто

Спор и дискуссия – это одно и тоже?

Дискусія – це вид спору. Але спор не завжди дискусія. Під час дискусії опоненти повинні поважати думку один одного, і під час дискусії можна дійти до істини, оскільки кожен з дискутуючих осіб допускає можливість своєї неправоти.

Вы можете признать себя неправым?

Тільки якщо опонент висуне незаперечні аргументи, які випливають з тих фактів, з якими я погоджуюсь. Якщо ж ні, то я можу визнати себе неправою тільки для того, щоб закінчити такий безглуздий спір, але в глибині душі залишуся при своїй думці.

Это для вас легко?

Ні

15. Близкий человек почему-то надулся, ходит мрачный, насупленный, не разговаривает. Как вы воспринимаете подобную ситуацию?

Здивуюся. Я не розумію безпричинних образ.

Что делаете?

Попробую взнати, чого він надувся і якщо можливо допомогти. Хоча в таких випадках люди переважно реагують неадекватно, тобто не відповідають і ще більше ображаються. Тоді нічого не буду робити, трохи подується, потім сам заспокоїться і все розкаже.

16. Вы можете определить, какое настроение у человека? Как вы это видите?

Не завжди. Інколи то видно по незвичайній поведінці, але якщо людина не надто схильна проявляти емоції, то мабуть не зможу визначити. Хоча деколи це відчувається підсвідомо.

Вы можете изменить настроение человека? Что вы для этого делаете?

Можу, тільки неспеціально. Якщо я почну щось робити, то вийде на гірше. А спонтанно можу розвеселити. Погіршувати настрій людям я не намагаюся.

17. После ссоры вам свойственно идти на примирение первым? Почему?

Так. Тому що люди здебільшого ображаються, а мені це невластиво. Взагалі не знаю нащо сваритися, якщо завжди можна домовитися.

Вы можете поссориться по собственной инициативе? Зачем?

Ніколи. Краще вирішувати проблеми мирним шляхом. В крайньому випадку просто перестану спілкуватися з людиною, але влаштовувати скандали – то не моє. В кожного є своя причина чому він поступає так чи інакше.

18. Что для вас важнее: любить или быть любимым? Почему?

Любов повинна бути взаємною. В іншому випадку вона безглузда і не приносить нічого хорошого. Але все таки мені більше подобається любити. Давати завжди приємніше, ніж забирати.

Как вы чувствуете себя в ситуации безответной любви? Как поступаете?

Заставити любити не можливо. Не роблю нічого. Почуваюся погано, але швидко долаю це в собі. Дивлюся в майбутнє, а не в минуле.

19. Как вы видите, чувствуете, понимаете, что человек относится к вам хорошо или плохо?

Просто відчуваю. Ніколи не задумувалась над тим як. Підсвідомо

Вы часто ошибаетесь в этом?

Не знаю. В мене ніколи не було можливості порівняти

Если вам кто-то говорит, что относится к вам очень хорошо, как вы это воспринимаете?

Говорити можна багато. Тут все залежить від ситуації, від людини що це говорить, від стосунків які між нами були до цього.

20. Что такое духовный, гармоничный человек?

Духовна людина – людина, в якої розвинені духовні цінності, яка мало думає про тілесне.
Гармонічна людина – людина, в якій все, тіло, розум, душа розвинені однаково.

Что такое негармоничный или недуховный человек?

Недуховна людина – приземлена, думає тільки про задоволення фізіологічних потреб.
Негармонічна людина – в якої якась складова розвинута сильніше, а інші мало розвинуті.

Гармоничны ли вы?

Стараюся бути гармонічною. В здоровому тілі – здоровий дух. По мірі можливостей займаюся спортом, вчуся. Але повністю гармонічною назвати себе не можу.

21. Как вы провели последний отпуск (отметили день рождения, встретили Новый год - на выбор). Текста - на полстраницы.

Так от, десь з місяць тому ми з’їздили з друзями в Карпати, залізли на гору Парашку, біля 1100 м висоти. Виїжджали зраненька зі Львова електричкою. Цілу дорогу нам не давали досипати музиканти, які їхали з нами в одному вагоні. Співали про все, що бачили. За 2, 5 години ми прибули на місце в Сколе. Там зустрілися ще з одною дівчиною і полізли вгору. Вгору, вгору, вгору, вгору. З величезними рюкзаками йти було тяжко. Мені що по дорозі прийшлося перезутися в легше взуття, бо в важких черевиках я відставала. Але нарешті ми вилізли на хребет. Звідти відкривалися прекрасні краєвиди. От так ми йшли хребтом і розглядалися навколо, ще кілометрів з 5. По дорозі щипали чорниці. Дойшли ми нарешті до Парашки, останній ривок, і ми на горі. Тоді був спуск через зарості папоротей. І привал на ніч. Палатки, вогнище, каша, все як має бути в туристів. Зранку ми попрокидалися пізно, коли вже сонце так припікало, що не можна було в палатці сидіти. Поснідали, зібрали рюкзаки і вирушили додому. По дорозі зайшли на водоспад Гуркало, похлюпалися в водичці. Потім ще кілометрів 5 до села, в якому ми купили молока і найняли уазік, який довіз би нас ще 7 км до станції. В той маленький уазік ми запхалися восьмеро, наші рюкзаки, ще двоє сільських хлопчаків і водій. Весела була поїздочка, враховуючи те, що водію було років з 15 (прав він точно не має), а повіз він нас не по трасі, а якоюсь місцевою дорогою стратегічного значення (яма на ямі). Далі було чекання електрички біля станції під місцевою берізкою на кариматах. І від’їзд додому. Я хочу ще!!! Надоїли вихлопні гази, а в горах повітря таке солодке, але як то кажуть „хорошего по немножку”

Кстати!!!!!!

22. Из чего состоит майонез? А почему он белый?

Майонез? Мабуть яйця, олія, сіль... не знаю, може ще щось
Він білий тому, що відбиває більшість променів світла


4 Авг 2007 12:16




© 2004-2023 Віталій Воробйов. Администратор