Соціонічний форум

Вітаємо! Для доступу до всіх сервісів, будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

Поділитися:
Соціонічний форум » Спілкування 3-ї квадри Флуд дозволено » Любимые книги 3 квадры

Сторінки: 1 2
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 
Автор

Тема: Любимые книги 3 квадры

Cold-summer
"Драйзер"

Хабаровск

Дописів: 1
Анкета
Лист

Любимые книги за последнее время : Р.Мэтисон "Я-легенда", Д.Глуховский "Метро 2033/2034", А.Сапковский "Ведьмак", Рафаэлло Джованьоли "Спартак". Люблю Майн Рида. Кстати, лет с 13-14ти произведения дуала тоже отлично заходят)

23 Гру 2019 12:35
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

Mila123
"Драйзер"

Берлин

Дописів: 3
Анкета
Лист

будете смеяться , но с детства обожаю Джека Лондона , Белый Клык знаю наизусть , в 18 лет , от отца Наполеона , получила в подарок полное собрание сочинений Джека, которое до сих пор занимает почетное место в моей библиотеке , Сто лет одиночества» Габриэля Гарсиа Маркеса, моей первой книгой на немецком языке стала гордость и предубеждение , которую прочитала за одну ночь , не сомкнув глаз, из немецкой литературы Нарцисс и Златоуст Германа Гессе, обожаю фантастику , Брэдбери , Беляев

31 Гру 2020 23:29
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

bucha
"Драйзер"

Киев

Дописів: 69
Анкета
Лист

"Лунная долина" Джека Лондона - на сейчас самая любимая. Кладезь умных мыслей, начиная с "Демократия - мечта глупцов" ))
А раньше была - "Мелкий бес" Сологуба. 3 раза читал, и еще один раз просматривал, цитаты запоминал. Да и рассказы его - тоже что-то!
Не ждать конца, в часы уставив взгляд -
Тогда и на краю свободно дышишь

9 Січ 2021 21:38

Anyway
"Бальзак"

Минск

Дописів: 1
Анкета
Лист

Привет)
Мои любимые:
Сэлинджер, "Над пропастью во ржи"
Булгаков, "Мастер и Маргарита"
Вся Макс Фрай
Anyway

1 Кві 2021 00:05

bucha
"Драйзер"

Київ

Дописів: 86
Анкета
Лист

Нещодавно нарешті дочитав роман "Віднесені вітром". Треба було прочитати раніше)
Роман став в один ряд з книжками Драйзера та Джека Лондона.

Скарлет та її батько Джеральд О'Хара - Джеки
Ешлі Уілкс, Мелані Гамільтон, Еллін О'Хара - Драйзери
Рет Батлер - Жуков
Френк Кеннеді - Габен
Чарльз Гамільтон та його тітка Пітті - Дюма
Міссіс Меріуезер - Наполеон

У Скарлет, Джералді, Ешлі, Реті та Френку я впевен на 100%. Читаючи їхні репліки, я просто чую голоси конкретних людей, якіх я знав: це саме їх слова і їх манера розмови та поведінки. У романі нема збірних героїв - всі герої змальовані з конкретних людей з конкретними ТІМами.
Я гадав, що про віктімність Джечек у сексі в романі нічого не буде, але там є і така сцена)
Не ждать конца, в часы уставив взгляд -
Тогда и на краю свободно дышишь

26 Вер 2023 18:44
Зараз у темі:
Сторінки: 1 2
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 

Соціонічний форум » Спілкування 3-ї квадри Флуд дозволено » Любимые книги 3 квадры

Форма для швидкої відповіді

Повна форма для відповіді »
Час на форумі: 22 Лис 2024 07:19

© 2004-2024 Віталій Воробйов Адміністратор