23 Авг 2007 10:16 Consigliere писав(ла): Вчора був на соціонічній тусовці у 2Г. Класно посиділи - я був сам. Пив пиво і дивився телевізор.
Трохи пізніше підійшла дуальна пара Гам-Макса. Але вони на довго не затримались...
Де ж наша активність? Скоро в 2Г і не буде сенсу ходити...
Дима, не расстраивайся, это они на выходные сил набираются...
Кстати, насчет выставки цветов - в прошлом году на аналогичном мероприятии народу было гораздо больше, чем цветов, кайфа - никакого, сплошная толкотня и ничего не видно...так что надо как-то ухитриться попасть или на самое начало или...
А на Майдане концерты какие-нибудь будут? Драй-Дост-гибрид
23 Авг 2007 10:13 sasha2002 писав(ла): Народ, щоб не чманіти у вихідні по Пузатих Хатах є можливість сходити в день народження країни на виставку квітів у Печерському ландшафтному парку.
Висаджувати клумби до виставки розпочали ще тиждень тому. Основою композиції "Греція" стане амфітеатр, Росія буде представлена теремком. Україні присвятили дві композиції: орнаменти трипільської культури, а інша розповість про Київську Русь.
Також можна буде побачити орнаменти, які використовували племена майя з Південної Америки, і навіть єгипетську піраміду.
Протягом дня в Печерському ландшафтному парку також проходитиме Всеукраїнський фестиваль творчості колективів підрозділів внутрішніх справ.
23 Авг 2007 10:16 Consigliere писав(ла): Вчора був на соціонічній тусовці у 2Г. Класно посиділи - я був сам. Пив пиво і дивився телевізор.
Трохи пізніше підійшла дуальна пара Гам-Макса. Але вони на довго не затримались...
Тусовка была, и оччень даже весёлая, просто супер-весёлая! Мы ждали-ждали, ждали-ждали, а потом пошли на природу догуливать.
Кстати, можно было воспользоваться телефоном
Жарт мені сподобався Що ж, якщо тобі й самому було непогано посидіти (коли ти навіть не зателефонував тим, хто в темі "Київська Альфа" засвідчив свою появу в 2Г того вечора) - радію за тебе
Власне, вже о 18-30 я та Марина_Сівейв завітали до старих, добрих Гусаків, трохи пізніше, близько 19-30 підійшли Вітя_Неосоціонік, Макс_Абаб, Толік_Фрактал, Настя_Габен, Максим Шлезенгер та дівчина із славетного м. Рівне з хлопчиною Михайлом. Усім гамузом ми спілкувалися, чекаючи новеньких, що можуть підійти пізніше, аж десь до 21-00 (матч вже скінчився). Опісля, не в силах більше потерпати від задухи, ми пішли у парк біля Музею води, де грали в Кама-сутру (є фото) аж до опівночі.
Отже, кожен зробив свій вибір То, что для одного ошибка, для другого -исходные данные. Цицерон
По поводу празднования. Вчера вечером мы уже посетили выставку цветов накануне ее открытия - посмотреть есть на что, но народу было УЖЕ примерно столько, как и на фесте "Краина мрий" во второй день. Думаю, туда есть смысл идти после выходных вечером буднего дня, чтоб не стоять в очереди на фото, как минимум. Поскольку народ все же потянется поглазеть, то завтра к 17-00 было бы неплохо созвониться и встретиться уже на месте (возможно, основная масса схлынет в сторону Майдана), а после - посмотреть салют не с самого Майдана, а сверху - с Институтской или др. обзорного места (подскажите). Поскольку, к сожалению, этно-рок-концерт на Контрактовой не состоится, можно в ПХ и не рваться, но безусловно, каждый решает сам, что ему нужно (имхо, конечно ) То, что для одного ошибка, для другого -исходные данные. Цицерон
У мене є бажання піти на "Експрес-курс соціонічної діагностики", який проводитиме Віра Новікова в Києві. Але 100% я ще не визначився.
Бо не має компанії. Може хтось теж збирається?
Давайте спільно домовлятись, можна поговорити про це на соц. тусовці у п'ятницю в ПХ. Мы одна семья, мы любим друг друга и помогаем друг другу.
13 Сен 2007 20:16 Consigliere писав(ла): У мене є бажання піти на "Експрес-курс соціонічної діагностики", який проводитиме Віра Новікова в Києві. Але 100% я ще не визначився.
13 Сен 2007 20:16 Consigliere писав(ла): У мене є бажання піти на "Експрес-курс соціонічної діагностики", який проводитиме Віра Новікова в Києві. Але 100% я ще не визначився.
Бо не має компанії. Може хтось теж збирається?
Давайте спільно домовлятись, можна поговорити про це на соц. тусовці у п'ятницю в ПХ.
Я бы присоединилась
Вот только в ПХ, пожалуй, попасть не смогу.
Я точно буду на Экспресс-курсе соционической диагностики.
Кто хочет - поторопитесь, потому что всего пару мест осталось и то, если кто-то, кто хотел, не доехал...
Информация для любителей поэзии и авторской песни:
Дом Актера
г. Киев, ул. Ярославов Вал, 7
19 сентября 2007 г. 19.00
Вечер поэзии, песен и фортеп. импровиз.
Участвуют:
Поэты: В. Верлока, В. Глущенко, В. Дробот, С. Черепанов.
Авторы песен: В. Ермоленко, О. Рубанский
Я собираюсь пойти на концерт, билеты можно купить перед началом, цена билета 15 гривен. Присоединяйтесь. В 18-30 у касс.
25 Сен 2007 12:14 paporotnik писав(ла): Следующий раз когда встречаемся? И где? Сообщите плиз .
27 Сен 2007 13:05 dolcevita писав(ла): Ой, народ! Я тоже к вам хочу! И мне, и мне сообщите о следующей встече, пожалуйста.
Дивимся сюди:
25 Июн 2007 11:30 Consigliere писав(ла): Нас можна знайти у п'ятницю почитаючи з 19:00 до закриття, в "Пузатій Хаті" на Подолі, 3-й поверх, біля кас (вул. Сагайдачного 24, м. Контрактова площа). Зазвичай ми займаємо декілька столиків.
Також не забуваємо про
Між Майданом та Європейською площею в середу та неділю, також з 19:00.
Ласкаво просимо до Київської соціонічної тусовки! Мы одна семья, мы любим друг друга и помогаем друг другу.